Citytrip Barcelona

Goedkope overnachting Barcelona centrum

Overnachten in het centrum van Barcelona hoeft helemaal geen fortuin te kosten. Natuurlijk vind je genoeg goedkope hotels buiten Barcelona. Dan ben je weer iets meer tijd en geld kwijt om bij de bezienswaardigheden te komen.

Maar als je een beetje zoekt, vind je ook en goedkope overnachting in Barcelona centrum. Gedurende je citytrip moet je rekening houden met je budget. In je hotel hoef je alleen maar te slapen. Het is beter je geld te gebruiken voor activiteiten, shoppen en eten en drinken. In dit artikel kijken we in welke mate het mogelijk is om goedkope hotels in centrum van Barcelona te vinden.

Wat is goedkoop voor een hotel in Barcelona?

Wat is goedkoop? een 5-sterrenhotel is gemiddeld 200 euro per nacht. Als je luxe belangrijk vind in je verblijf dan is tussen de 100 en 150 euro goedkoop voor een 5-sterren hotel in Barcelona Centrum.

Een 3-sterrenhotel aan de rand van het centrum is gemiddeld 75 euro per nacht.

Uiteraard is het de wens bij een citytrip om zo min mogelijk in te boeten aan comfort en een hotel in het centrum van de stad om dichtbij de alles te verblijven.

Goedkope hotel overnachting in Barcelona centrum is een 4-sterren hotel onder de 100 euro per nacht. Als e echt niet geeft om comfort, kies dan een 3-sterren hotel van onder 50-60 euro per nacht.

Bovenstaande prijzen geven je een idee van wat goedkoop is. Zoeken op websites als Booking.com voor een goedkope overnachting in het centrum van Barcelona. En zo verblijf je in hartje Barcelona voor een voordelige prijs.

Goedkoop overnachten rondom het centrum van Barcelona

Indien je niets vind in het centrum, kijk dan eens in de wijken L’Eixample en Ciutat Vella.

De ligging speelt een belangrijke rol bij de prijsbepaling. Indien er geen goedkoop overnachting in het centrum van de stad is, is het altijd mogelijk om iets verder uit te wijken. Handig is dan de nabijheid van metrolijnen. Barcelona beschikt over een uitgebreid netwerk van metrolijnen en deze brengen de toeristen goedkoop en efficiënt naar alle hoeken van de stad. Niet in het centrum, maar wel een hotel vlakbij een halte.

Hoe men het ook bekijkt, ook in Barcelona zijn er genoeg goedkope hotels te vinden. We raden je aan om even een kijkje te nemen bij Booking.com. Selecteer de aankomst en vertrekdatum van je citytrip en bekijk de aanbiedingen. Op elk ogenblik loopt er wel ergens een leuke deal bij een zeker hotel en dan is het mogelijk om tegen een goedkoper tarief te logeren in het centrum.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *